سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ردّ پای او
 

امام صادق(عله السلام) ولایت را با عمل میداند و می گوید:آن کسی که دارای عمل است ولی ما اوست و آن کسی که دارای عمل نیست، عدوّ ما اوست. ولایت در فرهنگ امام صادق(علیه السلام)، با ولایت در فرهنگ آن جاهل یا مغرضی که دارد به نام امام صادق(علیه السلام) زندگی می کند، فرق دارد.

                                                                                                       سخنرانی نائب بر حق حضرت منتظَر21/7/1368

ولی خدا را بشناس، آن کسی که او ولی حقیقی جامعه اسلامی است، او را مشخص کن بعد از آن که مشخص کردی شخصاً از لحاظ عمل، از لحاظ روحیّات، از لحاظ راه و رسم و روش، خودت را به او متصل کن، مرتبط کن، بدنبالش حرکت بکن به طوری که تلاش تو، تلاش او و جهاد تو، جهاد او، دوستی تو،  دوستی او، دشمنی او، دشمنی تو، جبهه بندی های تو، جبهه بندی های او باشد این است که آدمی دارای ولایت است. کسی که ولی را بشناسد، فکر ولی را بشناسد و با ولی همفکر بشود، عمل ولی را بشناسد و با ولی هم عمل بشود، دنبال او راه بیفتد، خودش را فکراً و عملاً پیوسته با ولی بخواند چنین کسی دارای ولایت است.                                       

                                                                                                      برگرفته از کتاب ولایت فقیه سید علی خامنه ای

آقا جان امسال بیست و دوّمین سال رهبری شماست. در طی این چند سال همه مبهوت اقتدار ولایت شماییم. چه تدبیر ها که از شما ندیدیم، چه عزّت ها که به خاطر رهبری توسط شما نصیب ما نشد. چه دشمنی ها که با علم و آگاهی های شما از ما دور نشد، چه مسائلی که با روشنگری های شما حقیقتش مشخص نشد. همه ی این ها شد به برکت وجود شما و ما قدر دان این نعمتیم که خداوند وعده داده است ما را: لئن شکرتم لازیدنّکم ...خسته نباشی آقا

                                                                                                                  

ایستاده ایم

آقا جان، تا پایان بر عهدی که با شما بسته ایم مردانه ایستاده ایم...

دعایمان کنید که طوفان های روزگار ِ آخر ما را با خود نبرد.




نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90/3/16 توسط آسمان سّوم

روزی تو خواهی  آمد

روزی تو خواهی آمد

از کوچه های باران

تا از دلم بشویی

غمهای روزگاران

آقا جان نمی گویم بیا چون می دانم روزی تو خواهی آمد

فقط میگویم کاش آنروز که می آیی شرمنده ات نباشیم.

برایمان دعـــــــــــا کن آقــــــــــا

 




نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 90/3/11 توسط آسمان سّوم

جاهلیت مدرن

در عصر جاهلیت در زمان قبل از اسلام زن مظهر بردگی و بدبختی و فلاکت جامعه ی جاهلی بود زنان بدون هیچ گناهی زنده به گور می شدند کودکان دختر بلافاصله پس از تولد زنده زنده در خاک می شدند توسط مردان، و هیچ کس حقّ دفاع نداشت و زنان دیگر هم سکوت می کردند گویی لکه ننگین و گناهی سهمگین مرتکب شده بودند راضی هم بودند از وضع موجود.

هر کس این جملات را از عصر جاهلیت می داند و بسیــــــــــــــار تاسف می خورد حال آنکه در همین نزدیکی و در عصر آزادی در عصر ارتباطات که بشر خدای را بنده نیست، زنان به صورت کاملاَ مدرن و پست مدرن زنده زنده می میرند شرافتشان در لا به لای تکنولوژی گم میشود و زنان را یارای هیچ سخنی نیست. زنان و مردان هویت خویش را در هرزگی زنان می دانند و خوب آن را پذیرفته اند همه ی قراردادهای ننگین را در مورد زنان هر دو پذیرفته اند.

زنی که شرافتش را داد و هرزه شد مردی که غیرتش پایمال شد دیگر با حیوانات چه تفاوتی می توانند داشته باشد؟ پس قانون دفاع از حیوانات در جوامع آنان ضروری به نظر  می رسد ....


به نظر می رسد مردان پست مدرن و مردان جاهلیت هر دو تفکری التقاطی دارند و آن زنده به گور کردن است بدیهی است که در هر زمان و در هر عصری زنده به گور کردن، شرایط خاص خود را دارد و جالــــــــــــــــــــــــب این است که زنان این جوامع به این گونه از زندگی بعضا راضی اند و دم نمی زنند!!!

| "وندی شلیت" از معتقدان دیروزی و مخالفان امروزی فمنیسم:

بدون عفت ما گم شده ایم دیگر چیز خاصی ما را به هیجان نمی آورد ما اکنون همه چیز را تجربه می کنیم. ما با اینکه همه چیز برایمان مجاز است هنوز خوشحالی نمی کنیم شاید اندوه ما از مجاز بودن همه چیز سرچشمه میگیرد.                  نقل از ماهنامه "هیات" |





نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/3/3 توسط آسمان سّوم